Fudge van chocolade en pindakaas

IngrediĆ«nten 
Voor 16 grote blokken fudge: * 125 gram pindakaas (uit pot of zelfgemaakt) * 100 gram pure chocolade 70% (Merk Green&Blacks of Vivani erg lekker :-) ) * 50 gram gedroogd fruit: rozijnen/cranberries/dadels/abrikoos * 50 gram noten: walnoot/hazelnoot/amandel/pistache
Bereidingswijze 
Hmmmm...zo makkelijk en echt heel lekker! Maar goed is dat niet elk recept met goede chocolade? :-) Je moet alleen wat geduld hebben voor het opstijven in de koelkast (zo'n 3 uur), maar dan heb je ook wat. Smelt de pindakaas met de chocola op zacht vuur. Hak de noten grof en snij het gedroogde fruit in stukjes (beetje afhankelijk wat je hebt, rozijnen hoef je uiteraard niet kleiner te maken) Roer erdoor en klaar! Bekleed een bakje van ongeveer 10x10 cm met bakpapier en giet het mengsel erin. Zet het in de koelkast, na zo'n 3 uur kun je het blok van het bakpapier afpellen en er stukken van snijden.