Wildpluk wandeling/ workshop 2018 (extra aanklikken):

22 februari, 2018 - 15:36

Ben je wild van de natuur? wij ook! graag leren we jou wat je allemaal uit de natuur kan plukken om te eten. Dit alles met respect voor de natuur en op verantwoordelijke wijze. In een workshop van ongeveer 2,5 uur gaan we een wandeling maken en vervolgens met  wildpluk ingrediënten een thee maken, kruidolie en -azijn (deze krijg je in een potje mee naar huis). De afstand die we tijdens het wandelen afleggen is niet erg groot (we staan veel stil om te vertellen), dus je hoeft er niet erg sportief voor te zijn. Wel graag goede schoenen dragen en denk zelf om lange broek en/of pet (muggen/teken/zonbescherming etc).

We starten vanaf "de Hobbitstee" in Wapserveen (verzamelen en parkeren op het terrein bij "de bakstee"). Graag onze aanwijzingen volgen op het terrein betreft parkeren, we zijn te gast op deze locatie. De bakkerij "de Bakstee" (www.debakstee.nl) is open op zaterdagochtend van 9:00 tot 12:00. Ze verkopen fantastisch lekker brood dus zeker aan te raden :-), je kunt er betalen contant of met pin.

  • Wapserveen; "de Hobbitstee" (van Zijlweg 3). We wandelen richting het Holtingeveld

verschillende dagen en data werd voor onszelf en anderen onduidelijk daarom nu:

Nieuw         !!!            IEDERE LAATSTE ZATERDAGOCHTEND VAN DE MAAND             !!!

Dat betekent:

26 mei | 30 juni | 28 juli | 25 augustus | 29 september | 27 oktober

Om 9:30 vetrekken we (dus zorg dat je op tijd bent) en we proberen rond 11:30 terug te zijn, met uitloop naar 12:00.

Geef je op  (kan als groep of individueel), zodat we je informatie voor de workshop kunnen toesturen. Daarnaast gebruiken we je e-mailadres om je op de hoogte kunnen houden van eventuele wijzigingen (weersomstandigheden, aantal deelnemers etc.)

ons e-mailadres: info@vantuintottafel.nl

 

Woon jij zelf vlakbij een mooi gebied/ bos of veld, dan kunnen we ook in overleg op een andere locatie de workshop verzorgen. Onderstaand zie je de "folder" die we hebben gemaakt.  Als je interesse hebt kun je je wel aanmelden, dan houden we je op de hoogte via e-mail. De kosten van de workshop zijn €20,00 per persoon (minimale deelname van 6 personen). Bij de prijs in zit twee euro per persoon, die we afdragen  aan de locatie voor het gebruik.

Verder hebben we nog contact met onderstaande locaties waar we deze workshop mogen organiseren

  • Baars; het groepskampeerterrein van Staatsbosbeheer/ camping "t Kappie" (bergweg 76). We wandelen de Woldberg op
  • Hooghalen; "Hiekerhoes" (Hijkerweg 11). We wandelen richting het Hijkerveld (dit is voor ons wat verder weg, voorrijkosten €25,00)

 

We organiseren de workshop vanaf 6 personen (= € 120 euro), hoe meer personen je verzamelt hoe goedkoper het bedrag per persoon wordt. We hebben er een soort rekenformule voor:
 
Workshop wildpluk- en koken/ prijsopgave:
Minimaal 6 personen, per persoon 20,00
Vanaf 10 personen, p.p. 17,50
Vanaf 15 personen, p.p. 15,00
Vanaf 20 personen, p.p. 12,50
En dat is tevens het minimum bedrag. Ongeacht of er 20 of 30 personen mee doen.

Heb je meer of andere vragen? informeer dan via het contactformulier op de website.