Vrijmarkt

27 april, 2014 - 18:55

Dankzij de vrijmarkt kon ik het marktleven met mijn catering eens uitproberen. Geen standplaatskosten! en verzekerd van gemengd publiek. Ik had rabarbercake en quiche van pastinaak-ui-blauwaderkaas gebakken. Een stuk quiche of cake mét een glaasje vlierbloesemlimonade voor €1,- te koop:

Wat ik lastig vind is hoe je te gedragen achter je kraam. Ik ben niet zo'n type die de waar luidkeels aanprijst. En doordat ik vrij moe was leek ik meer op een stille muis. Geen daverend (zakelijk) succes, het kijken naar voorbijtrekkende mensen was wel een feest! Ik heb gelukkig wat mensen kunnen spreken en nog foldertjes voor de huiskamerdiners kunnen uitdelen.

Aankomende donderdag/vrijdag zijn de eerste! superspannend en door mijn tijdelijk baan erbij, weinig tijd voor een goede voorbereiding.Dat maakt me extra nerveus! Morgenavond maar even brainstormen over het menu. Iets met  brandnetel? zevenblad? sla? spinazie? rabarber?

Heb er wel zin in, altijd leuk om met koken bezig te zijn. Tot donderdag of vrijdag?

 

 

 

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.