Nieuw portfolio

6 april, 2014 - 12:30

Ik vind het soms lastig een onderwerp te verzinnen voor mijn blog. Op facebook zet ik vaak korte berichtjes over wat ik allemaal meemaak.
Er zullen vast ook mensen zijn zonder facebook, dus dat leek me een goed excuus voor mezelf om hier nu wat foto's te plaatsen die ik al eerder op facebook neerzette :-).

 

     

De pinksterbloemen zijn vroeg! zoals alles in de natuur dit jaar, dus lekker plukken en verwerken in zoet gebak of ter (eetbare) decoratie zoals ik hier heb gedaan. Rabarber-citroen gebak met amandelen en pinksterbloemen.

 

Onlangs ook een portfolio gemaakt, lekker creatief aan knippen/plakken/stempelen geweest. Een harmonikaboek leek me slim, want dan kan ik hem ook zo uitgeklapt neerzetten op een tafel. Praat (netwerkt) een stuk fijner als je beelden kunt laten zien van wat je doet! nog fijner als je gewoon wat mag laten proeven, maar helaas mag dat niet altijd. Aankomen week sta ik op de bedrijvenpromotiedagen van Steenwijk (in de Meenthe). Dan kun je m'n portfolio komen bewonderen en hapjes komen proeven :-).

 

www.bedrijvenpromotiedagen.nl

 

 

ziet er heerlijk uit. ben een beetje jaloers op wat je doet
jaloers? ik geef ook thuisworkshops :-)

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.