In de media

1 juli, 2015 - 12:05

Nooit gedacht dat ik deze titel eens mocht gebruiken. Ik ben verschenen in het blad/tijdschrift "De Tuin op Tafel" (nummer 03/2015) met maar liefst 5 hele pagina's! Ik werd via twitter benaderd om voor hun rubriek 'foodblogger' te worden geinterviewd. Nu vind ik mijzelf niet zo'n 'foodblogger', maar ach ik heb een  blog en schrijf over eten, dus het zal wel goed zijn ;-)!. Superleuk natuurlijk!

Ik krijg (als het goed is) nog een .pdf exemplaar van het artikel, maar dat wachten duurt lang dus ik heb foto's genomen van het artikel, zodat jullie het vast kunnen lezen:

Ja! daar staat mijn naam!   hoezo bedrijfje, ik had dat nog zo (weg)geredigeerd. Ik ben ondernemer en heb een bedrijf, geen bedrijfje!

Dit nummer dus, kennen jullie het tijdschrift? het bestaat nog niet erg lang, maar wordt wel landelijk verspreid, onder andere te koop bij de Bruna. Wat lijkt hun naam en logo op die van mij hè, ja dat vind ik nou ook.... (maar wat doe je eraan).

 

 

Leuk toch, wie wil er een handtekening ;-) ?

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.